NIEUW: Boek ‘KAKISTOCRATIE’

Verschijnt in november – nu bestellen!

‘KAKISTOCRATIE’ – Pleidooi voor méér antipolitiek

cover_defHet vertrouwen in de politiek lag nog nooit zo laag. De verzuring slaat toe, de politici en hun spindoctors piekeren zich suf over de vraag hoe ze de verloren schapen terug naar de stal kunnen krijgen. We naderen 2024, de peilingen verontrusten het Wetstraatmilieu.

In tegenstelling tot wat de mainstream media doen, kiest de auteur van dit boek resoluut de kant van de ontevreden burger en de opgeheven middenvinger. We leven onder een malgoverno, een regime van narcistische narren, dat sinds de pandemie ronduit dictatoriale trekjes begon te vertonen. De antipolitiek is niet het probleem maar een radicaal antwoord.

Johan Sanctorum fileert genadeloos dit imperium van de kakistocraten, op Belgisch, Vlaams en Europees niveau. Hij diept de zogenaamde ‘kloof’ tussen overheid en burger verder uit, met het sarcasme hem eigen. De prent die de cover siert, van zijn stadsgenoot James Ensor, is de ideale smaakmaker.
Een boek om op het toilet te lezen. Zijn er ook oplossingen om uit de ‘shit’ te
raken? Laat u meeslepen door een gedurfde exit-gedachte …

‘Johan Sanctorum is niet alleen een getalenteerd schrijver die de lezer meesleept, maar ook een filosoof die verrast en totaal buiten de mainstream nieuwe inzichten aanbrengt.’  (Paul Cliteur, filosoof-jurist)

Bestel dit boek en krijg het persoonlijk gesigneerd thuis bezorgd!

  • Stort het bedrag van 29 euro incl. verzending (buitenland EU: 38 euro) op rek. nr. BE63 3300 1361 4208 t.n.v. Johan Sanctorum
  • Vermeld uw naam en verzendadres
  • Vermeld aan wie u het boek gesigneerd wenst te zien
  • Binnen de drie dagen wordt uw bestelling met de post bezorgd.
  • Veel leesplezier!

Voor meer publicaties van Johan Sanctorum ga naar het boekenhoekje