Seks- en lachtherapie tegen radicalisering: tijd om Wilhelm Reich te herlezen?

MohammedHet is u wellicht ook opgevallen dat bij de Islam vier dingen samengaan: een autoritair wereldbeeld, een beeldverbod, een totaal gebrek aan zin voor humor, en last-but-not-least: een grondig verkrampte seksualiteitsbeleving. Die vier facetten zijn met elkaar verweven: Allah is oppermachtig, ontwaart in elke schaduw een concurrent, ziet het lachen terecht als het aanvreten van zijn machtspositie, en stelt het seksueel genot uit tot na het slagveld, in het hiernamaals. Een goede truc om de strijders scherp te houden. Ook al probeert de Islamitische Staat af en toe krijgers te ronselen via de belofte op seksslavinnen.

De Islam is de absolute karikatuur van de macht. De crux is het woord ‘onderwerping’ (submission, soumission) waar wij als Europeanen fundamenteel afstand van hebben gedaan. De Islam lokt daarom zelf het opbod uit van nog meer humor, nog meer beelden, nog meer anti-religieuze statements en nog meer pornografie.  Net daarom beeldde Charlie Hebdo de profeet Mohammed regelmatig uit in hondjespositie,- een driedubbele provocatie die zoals gekend werd afgestraft.
De vraag van de (de)radicalisering is voor mij dan ook: hoe kunnen we moslims leren lachen? Deze humorologie, samen met een grondige sekstherapie, zie ik als dé middelen om de opgekropte agressie van het islamo-fascisme af te leiden, en om te zetten in een positieve attitude. Vergeet de integratieprogramma’s, daarin heeft De Wever gelijk: een andere, meer psychoanalytische benadering is dringend nodig. Misschien moet men ‘The Mass Psychology of Fascism’ en ‘The Sexual Struggle of Youth’ van Wilhelm Reich (1897-1957) eens herlezen.

Sekskamp op Sint Anna

islamic-paradiseReich was een medewerker van Freud die op de loop moest voor Hitler wegens zijn zeer geavanceerde visie op agressie en verdrongen seksualiteit: oorlog is het moment waarop alle eros in thanatos wordt omgezet, daarom zijn alle machtssystemen ook puriteins, wantrouwig tegen een al te libertijnse moraal, en vrouwvijandig. En daarom raden voetbaltrainers seks voor de match ten zeerste af: het verbrandt teveel testosteron die nodig is voor de kamp. Alle religieuze en wereldlijke heersers hebben dezelfde ambitie om de seksuele energie te sublimeren tot arbeid, ascese, of kamp. Men voert oorlog tegen de vijand maar vooral ook tegen zichzelf en zijn lichaam.  De Jihad is niet alleen een gevecht tegen de ongelovigen, maar ook tegen de natuur, het leven, de vrouw, het libido, de liefde.
De kwestie is nu om de thanatale doodsenergie terug om te zetten in libidinale, erotische energie. Daartoe moeten voor de geradicaliseerde hangjongeren en terugkerende Jihadisten programma’s ontworpen worden en sekswerkers ingeschakeld. Geen gewone hoeren maar emo-prostituées die de op hol geslagen strijder mentaal kunnen deconditioneren en lichamelijk kunnen heropvoeden, met aandacht ook voor de noden van de vrouw. Moslima’s genieten de voorkeur bij sollicitaties.

Anders gezegd: de moslims moeten (weer) leren neuken en leren lachen. En liefst nog die twee met elkaar combineren. Ze konden het in de tijd van de Arabische beschaving, ze zullen het moeten herontdekken en zo de Jihad als een fantasme terzijde schuiven.
Het zal u niet verbazen dat Wilhem Reich ook in het vrije maar zeer oorlogszuchtige Amerika van McCarthy niet geliefd was. Na de oorlog werden zijn boeken bij gerechtelijk bevel op de brandstapel gegooid. Vandaag is het tijd voor een herlezing, waarmee ook de Amerikanen hun historisch ongelijk bekennen.
Door het paradijs van de 77 maagden (‘Jannah’) naar het sekskamp op de Antwerpse Sint-Anna-linkeroever te verleggen, wordt Allah een schim en Mohammed als een leugenaar ontmaskerd. De mosselen mogen, als vaginale representaties, het uitverkoren voedsel zijn. Het is de enige oplossing om uit de eindeloze links/rechts-discussie rond dat onderwerp te geraken: Reich wou Marx met Freud verzoenen, en is de best geplaatste denker in dit verhaal.

Nu nog die afspraak met De Wever vast krijgen om mijn plan te ontvouwen.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Seks- en lachtherapie tegen radicalisering: tijd om Wilhelm Reich te herlezen?

  1. Dr. Goodfuck zegt:

    Ik heb ooit ’s ’n bezoek gebracht aan de bibliotheek van … Satan! Ik weet er niet zo veel meer van, misschien heb ik ’t allemaal wel gedroomd of hadden ze iets in mijn drankje gedaan…
    ’n Enorme bibliotheek was dat daar! En warm dat ’t er was, precies gelijk ’n oven! Afdeling? ‘Gebumse und Geficke’! Ze hadden er ook ’n enorme hoeveelheid werken van ene Wilhelm Reich…
    http://www.welt.de/kultur/article1325127/Warum-guter-Sex-die-Welt-heilen-kann.html

  2. Jean zegt:

    En de sukkels wordt wijs gemaakt dat er 72 maagden incl. kleine kinderen staan te wachten op die perverse lullen! Ha ha ha, haaaaaa, ha ha, haaaaa boe ha ha….

Reacties zijn gesloten.