Vrouwendag: ku(ns)tgebitten aller landen, verenigt u

dildoVandaag, 8 maart, is het internationale vrouwendag.
In dat opzicht voel ik me als gynecoloog verplicht om bij deze gelegenheid de dames te feliciteren en hen op hun mogelijkheden te wijzen die ver voorbij het glazen plafond reiken.
Voor het probleem van het terrorisme én het antiterrorisme, de uitwassen van de mannelijke cultuur in al haar facetten, zie ik namelijk een elegante oplossing: datgene elimineren wat een man tot man maakt, tot jager, veroveraar, matador, kalasjnikovheld.
De (opgerichte) penis beheerst ook vandaag nog altijd de mondiale culturele orde. Wat ligt er dan meer voor de hand dan de mondiale castratie, die meteen alle kalasjnikovs slap doet vallen, maar ook de dirigeerstokjes, boortorens, gebedstorens, enzomeer. Ik bedoel dat dus wel letterlijk: afsnijden die lul, en meteen ook gedaan met alle projecties ervan, de sharia inbegrepen.
Daarbij vergeleken is de seksstaking die de Griekse komedieschrijver Aristophanes voorstelt (vrouwen die over de grenzen heen hun bedgenoten afwijzen tot ze stoppen met oorlogje spelen), maar klein bier.

Uiteraard is de fellatio een geschikt moment. Op mijn lezing vorige week in Gent heb ik echter ook een apparaat voorgesteld dat hier kan helpen: de vagina dentata, zijnde de getande vagina. Gemakkelijk in te brengen, succes verzekerd. Bij de minste penetratie klapt ze dicht als een muizenval, en is de mannelijkheid verleden tijd. Met een lichte gil druipt de eunuch af.
Stel dat de vrouwen op een of andere manier wereldwijd, van Copenhagen tot Mosoel en van Washington tot Kaboel, een ongeschreven consensus zouden bereiken over wat hen te doen staat. Het zou het einde betekenen van de god van Abraham, het patriarchaat en alle fallokratisch gelul, Jacques Lacan en zijn negatieve vierkantswortels inbegrepen.
De afgebeten/afgesneden penis wordt dan een trofee, en metamorfiseert tot kunstpenis, speeltje, dildo, kortom, een universum van lustobjecten die het nieuwe matriarchaat verblijden en veel meer genot verschaffen dan die ouderwetse seks van mannen die alleen maar willen ejaculeren.
De resterende eunuch kan hier nog goede diensten bewijzen als kok, tuinman, chauffeur, poetshulp, weet ik veel.

Het idee kwam bij me op tijdens een home party ‘women only’ (ook genoemd ‘upperdare-avond’) die ik stiekem observeerde vanachter het gordijn: vrouwen die een ‘consulente’ uitnodigen met een hele valies vibrators en soortgelijke toestanden, dewelke ook op die avond kunnen uitgeprobeerd worden. Plezierig gaat het eraan toe, ik verzeker het u. Plezier om het plezier, maar ook omdat die sierlijke kunstfallus (die overigens steeds minder op het origineel gaat lijken) een overwinning voorstelt op de machocultuur die ons als sinds de laatste ijstijd domineert: dit is de eindelijke triomf van het clitoriale orgasme (dat door fallokraten zoals Sigmund Freud niet werd gedoogd).
Groepen als Femen hebben die castratie-agenda steeds tussen de billen mee. Ik voel meer voor dat soort feminisme, ook al heb ik er als man veel bij te verliezen, dan het seutenfeminisme van Joëlle Milquet en C° die de prostitutie en de pornografie wil verbieden.

De vagina dentata dus. Van Internationale Vrouwendag naar Vrouwelijke Internationale. Wie durft bijten?

Dit bericht werd geplaatst in Femen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Vrouwendag: ku(ns)tgebitten aller landen, verenigt u

  1. VERLEYE Johan zegt:

    Goed. Dat was er eentje om te lachen. Nu weer het serieuze werk graag.

  2. Jean Mitraillette zegt:

    Duizend bommen en granaten, ‘ten…aha…aanval’, zou Oscar Abraham Tuizentfloot gezegd hebben… Wanneer een bemanning aanmonstert op een schip, is het altijd een heet ijzer om aan te tasten hoe ze er aan hun trekken komen. Op het schip zijn immers geen of weinig vrouwen en op het ruime sop vormen zeemeerminnen een echt curiosum… Op een goeie dag had een kapitein daar iets op gevonden. Hij had op zijn schip een seksautomaat geplaatst! Wanneer men er 2 Euro in de geldgleuf deponeerde, kon men er zich laten pijpen. Voor alle duidelijkheid, pijpen betekent hier niet fluit spelen, maar sabbelen of zuigen aan een penis. Orale seks! Te weten, met mond en tong stimuleren van eikel en penis (= beffen bij ’t andere geslacht). Nu zal iedereen wel gauw denken : “Wow! Een bedrag van 2 Euro voor zulk een genotvol moment, te midden van die barre zee, dàt is natuurlijk spotgoedkoop! Inderdaad, maar op een dag deed er zich wel een meldenswaardig incident voor. Eén van de bemanningsleden kwam op de vermetele gedachte om i.p.v. een muntstuk van 2 Euro, er een van 1 Euro in de geldgleuf te schuiven! Eensklaps schreeuwde de man het uit van de pijn! Boos liep hij naar de kajuit van de kapitein om er zich te gaan beklagen over de verstrekte service. De kapitein wierp op: “Verbeeldt men zich nu werkelijk dat ik voor slechts 1 Euro iedere keer m’n vals gebit uitneem!”
    Zo ziet u maar, goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn, maar er zijn – aha! – grenzen…

Reacties zijn gesloten.